Sprøde boller opskrifter

Luftige sprøde boller

Luftige sprøde boller

Det er godt, det er sprødt, det er de lækreste boller. Der blev serveret et kæmpe brunchbord, hvoriblandt disse lækre boller var
Sprøde boller med hampefrø

Sprøde boller med hampefrø

Lækre sprødeboller med hampefrø er en ny opskrift som jeg har afprøvet og det bliver en af favorit opskrifterne på boller
Sprøde koldhævede boller med majsmel

Sprøde koldhævede boller med majsmel

Sprøde koldhævede boller. Laksesliders med sprøde grøn. Der er altså ikke meget, der slår duften af friskbagte boller på en weekendmorgen som denne
Koldhævede boller – nemme og æltefrie

Koldhævede boller – nemme og æltefrie

Sprødeboller med birkes / Saftige gulerodsboller / Mysliboller med tranebær. De er sprøde udenpå og svampede indeni, og så holder de sig fugtige i flere dage efter
Sprøde osteboller med hvidløg

Sprøde osteboller med hvidløg

Først får I dog opskriften på nogle superlækre sprødeosteboller med hvidløg, som jeg bagte for et par måneder siden til Christians madpakke
Meyers sprøde ciabatta brød

Meyers sprøde ciabatta brød

Hæld dejen ud på bordet uden at røre for meget ved den og skær den til enten flutes eller boller. Får nogle år siden var jeg inviteret til bagekursus med Claus Meyer af min søde svigermor
Koldhævede boller

Koldhævede boller

Når ovnen er varm sættes bollerne i ovnen og skru så temperaturen ned til 225 grader. 15 minutter senere er der nybagte friske og sprødeboller
Boller i karry

Boller i karry

Boller i karry er vel en ret som vi danskere vel egentlig ville kalde en god, gammeldags, dansk middagsret
Grove boller i dampovn

Grove boller i dampovn

Jeg har været meget spændt på at afprøve den med damp og på om mit brød og mine boller ville blive bedre
Glutenfri boller

Glutenfri boller

De er så sprøde som friske rundstykker fra bageren og de kan også bruges som burgerboller. Den sprøde skorpe opnår jeg ved at bage dem med varmluft
Sprøde baguettes

Sprøde baguettes

noget af dejen til boller. At brød er lavet ordentligt er en fornøjelse for ganen og for kroppen. Disse flutes er min sidste nye favorit
Sprøde grønkålschips

Sprøde grønkålschips

Resten af grønkålet kan du for eksempel bruge i smoothies, kødsovs, salat, frikadeller og i boller. Prøv eventuelt de her skyr-boller hvor du bare skifter gulerødderne ud med 2 stængler grønkål (uden stilk)
Sprøde Majsstykker med Kerner

Sprøde Majsstykker med Kerner

Det giver ikke syrlige boller men mere nogle sprøde og velsmagende boller der henter noget sødme fra netop majsmelen