Kikærterne, der bliver krydret og risteti ovnen, bliver let sprøde og giver godt bidtilsalaten. Bræk salatbladeneimindre stykker, skyld dem, og vend dem meddressingen, bladselleri og de sprødekikærter
Jeg spiste et par deller til frokost med en salat (vandmelon og feta) til. Udover tun består dellerne blandt andet også af løg, gulerødder, friskpersille og sesam, der alle giver god bid og smag
Jeg elsker en god salat, sådan en med gods i, du ved. Det ene hedder fornuftig morgenmad, ikke ledsaget af kaffe, men af the medcitron og ingefær, det andet hedder aftensmad med mættende supertilbehør
Server fx bygottoen med en frisksalat og gerne med et glas vintil for ekstra luksus. Selvom bygottoen bages i ovnen, bliver den stadig cremet og fyldt medbid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige og sprøde fra valnødderne
Umiddelbart troede jeg at retten ville føles som en tung vinterret, men med en frisk og sprødsalatkombineretmed en solskinshimmel var det tæt ved at føles som forår – tæt ved
Der skal være sprød svær på. Det er ikke den store forskel, men ungerne synes, der er meget mere bidicornichoner og æbler end i en ”slatten omgang agurkesalat”, som de siger
De tynde ark af filodej lægges i lag på bunden, smøres med en smule smeltet smør imellem lagene og giver en super sprød kant (og så tager det nærmest ingentid)
Server med det samme, gerne med en sprødsalattil. Den varmrøgede laks giver en dejlig, mild smag, der passer utrolig godt sammen med den cremede bygotto, sprøde asparges, masser af friskdild og citron
Cheeseburgeren og kartoffelsalaten er også anbefalelsesværdige, men cheeseburgeren kunne dog godt komme i en lidt blødere bolle i stedet for det sprødeciabattabrød
Salaten består hovedsageligt af fintsnittet, sprød kål vendt med små stykker af stegt grillost, tern af avocado, syrligt søde granatæblekerner, masser af ristede sesamfrø og den lækreste, cremedetahindressing (minfavoritdressing)