Start med at stege bacon. Kom den i en pose sammen med rasp, ost og krydderier. Kyllingebrystfileter skåret i mindre stykker, og vendt i dejligt krydret rasp, ost, bacon og stegt dejligt sprød
Stærkt inspireret af Mortens aften og andesteg, (samt en pose æbler, der synger på sidste vers) nåede jeg frem til denne kombination, der faktisk var overraskende god
Jeg bruger Vores Rodfrugtfritter fra Føtex/Bilka i retten, men der findes måske alternativer og man kan naturligvis bruge rå rodfrugter, men de kan være svære at få sprøde som disse
Kyllingen blev super mør, og kartoffelbådene var de sprødeste, jeg nogensinde har fået. For at få kartoflerne sprøde, spredte vi dem ud over en bradepande smurt med lidt olie, og vendte dem ofte, meget ofte
Kylling er i forvejen et fedtfattig stykke kød, men det bliver altså endnu mere fedtfattigt, når det ikke behøver at stege på panden, og så smager det stadig helt fantastisk