Sprængt opskrifter

Sprængt unghane

Sprængt unghane

Sprængt unghane2 kg parteret unghane3 liter vand150 gr salt75 gr sukker1 spsk hel koriander1 spsk hele sorte peberkorn3 kviste rosmarin1 lille buket timian2 laurbærKog vand, salt og sukker sammen til salt og sukker er opløst
Grillet let sprængt kalkun - thanksgiving middag

Grillet let sprængt kalkun - thanksgiving middag

I urets retning. kalkun, stuffing, mash, avocado kartofler, sweet potatoes med marshmallows. Jeg har længe ønsket mig at lave en rigtig kalkun på grill, så da datteren hjemvendt fra staterne synes vi skulle lave thanksgiving-middag var jeg på
Hjemmelavede spareribs

Hjemmelavede spareribs

Det skulle dog vise sig, at slagteren kom mig i forkøbet denne dag, for hvis jeg ville have de "ubehandlede" ribben, så havde han kun sprængte tilbage
Skipperlabskovs

Skipperlabskovs

Sprængt oksebryst. Skipperlabskovs er rigtig vinter-simremad. Det er ikke hurtigt, men det er mums. I øvrigt passer det stort set sig selv størstedelen af tiden
Karbonader

Karbonader

Tricket som du kan læse om her er netop ikke at bruge “ubehandlet” oksekød i din skipperlabskovs, men derimod at bruge sprængt oksekød i din skipperlabskovs
Intervalgrillet culotte med krydderrub

Intervalgrillet culotte med krydderrub

Culotten afpudses og saltets let fra morgenstunden og kommes i en frysepose så den kan ligge i køleskabet og blive let sprængt
Barnedåbs-restemad

Barnedåbs-restemad

Menuen lød på forskellige tærter, bulgursalat med varmrøget laks, en rødkålssalat, en sprængt skinke og brød
Bigos - Polsk gryderet med surkål

Bigos - Polsk gryderet med surkål

Salt skal først tilsættes til sidst, efter at det sprængte kød er kogt med. ) løg200 g(3 stk) madæbler1 laurbærblad3 hele nelliker1 tsk tørret enebær4-5 dl bouillon250 g brystflæsk i skiver1 kylling eller ½ poulard250 g sprængt svinebov eller nakke200 g malakoff eller jagtpølse4-6 brattwurste eller 250 g røget medisterevt. Brystflæsket skæres i skiver, kyllingen deles i 4-6 stykker, det sprængte skæres i to terninger, malakoff pølsen i tykke skiver