Du kan udskifte persille med spinat, basilikum eller andre krydderurter, eller du kan mikse. Persillepesto – Vi burde udnævne persillen til Danmarks nationalkrydderurt, synes jeg – ligesom vi har Danmarks nationalret, -blomst, -fugl, -drik osv
Vend bulgur med krydderurtepesto, agurk og spinat. Skyl og slyng spinaten. Blend til en pesto. 2 dl bulgurKrydderurtepesto. 2 dl krydderurter fx basilikum, persille, kørvel, purløg. 100 g babyspinat
en klassisk version med basilikum og pinjekerner, en sommerlig version med spinat, persille og pinjekerner eller en rød version med soltørrede tomater og mandler
Quinoasalat med pesto, soltørrede tomater, radiser, avocado, oliven og friskbagt brød. Jeg kom lige inden frokosttid og blev så forblændet af deres lækre sandwich, at min morgenmad blev til en lækker sandwich med hjemmebagt groft brød, grillet kyllingefilet, artiskok, hjemmelavet pesto og mayo
kogt eller stegt kylling, pesto, peberfrugt, løg, frisk spinat. Som udgangspunkt anvender jeg en rest kogt bulgur, cous cous, ris, perlebyg, spelt, eller pasta, som jeg her supplerer med lidt stegt laks, dampede grønne bønner, tomater, oliven, feta og basilikum
Spinaten og kikærterne skyldes. Vi ville gerne afprøve en ny pesto, så istedet for den mere traditionelle med basilikum, kastede vi os ud i en med persille og oliven
Skyl spinaten, og skær den groft. Kom pinjekerner og basilikum i en minihakker eller foodprocessor sammen med olie, parmesanost og hvidløg, og kør på maskinen, til pestoen er jævn