Jeg brugte en rødspættefilet, som blev stegtpåpanden. Det er hurtigt og nemt og det bliver ikke sidste gang jeg bruger spidskålpå den måde - når man nu er Spidskålsfan
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og snit derefter spidskål fint. Hæld vandet fra nudlerne og vend det med dressing, gulerødder, spidskål og friske koriander
Her kommer min opskrift på ægte Russisk Borsh. på en fin mandolinjern), gør samme med gulerødderne. Skræl kartoflerne (eller knoldsellerien) og hak i små tern på ca 2 cm-stil til side. Kom de revede gulerødder ned i panden og steg dem i 10 min under jævn omrøring. Kog yderligere i 15 min (mindre, hvis du bruger spidskål istedet for hvidkål)
I salater, som tilbehør, i ristet spidskål, i supper – og hvor jeg ellers kan liste dem ind. Det skal ikke blive stegt og slasket, men bare give lidt efter
Kyllingestykkerne steges påpanden og skæres i tynde skiver. Derfor faldt valget på denne skønne ret, der er hurtig og nem at lave og som smager super skønt