Steg farsen som frikadeller på en pande med olivenolie ved middel varme ca. Disse frikadeller kan du endda også lave til ‘bøffer’, og de kan steges i ovnen hvis du ikke gider griseriet med en stegepande
Hæld vandet fra nudlerne og vend det med dressing, gulerødder, spidskål og friske koriander. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og snit derefter spidskål fint
Imens snittes spidskål og gulerødder fint. Når quinoaen har kogt vendes den i pestoen sammen med revede gulerødder, kidney bønner, majs og finthakket frisk purløg
Jeg bruger ind imellem fintsnittet spidskål i stedet for agurk, men synes det vil være trist at undvære edamame sojabønner, gulerod, mango og avocado, ligesom nori tangen også er et must for mig
Kom en god slat neutral olie i bunden af en wok og svits løg og hvidløg ved høj varme, kom dernæst gulerødder i rør lidt rundt, dernæst snack peber efterfulgt af champignon og til sidst fintsnittet spidskål
½ spidskål. Himalaya saltBland kål, gulerødder, rødløg og koriander i en skål. Vietnamesisk salat½ spidskål fintsnittet3 gulerødder skåret i julienne1 rødløg i fine skiverKoriander grofthakket1 fed hvidløg1 bird chili2 tsk. Lad dejen trække i 15 min inden frikadellerne formes og steges på en pande. 3 gulerødder
Spinatblade (ruccola, spidskål eller anden salat vil også være fin)Rød peber - ærter - gulerødder - rødbeder (finthakket, og tilberedt påpanden med lidt balsamicoeddike) - rød løgLaks (røget, kogt eller stegt)Kyllingestrimler (svitset i kokosolie tilsat karry)Kalve- eller oksekød (svitset i kokosolie) + hakkede løg og lidt ketchup eller hakkede tomater + havsaltDressing
Tilsæt den grove salat (kunne også være ren hvidkål, kinakål, spidskål eller andre rester). Kom løg og gulerødder - der er skåret i små strimler - påpanden og steg ganske kort