Og hvis du, ligesom jeg, har svært ved for megen hvedemel, bliver den lige så sprød og næsten endnu mere rustik af, at der i denne opskrift er brugt speltmel – og rørsukker i stedet for almindeligt hvidt sukker
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
sigtet speltmel. Tilsæt derefter salt, sukker, olie og sigtet speltmel. sigtet speltmel. Ja, jeg ved godt det er lidt sent at diske op med en opskrift på fastelavnsboller for jer der har børn og allerede har festet igennem
300 gram sammalt speltmel. 300 gram sammalt speltmel. Fyrstekake er godt. Jeg simpelthen elsker den sprø skorpen i kombinasjon med det saftige makronfyllet
Tilsæt dernæst fuldkorns speltmel og hvedemel og bland det grundigt sammen. 150 gram fuldkorns speltmel ( eller hvedemel ). 150 gram fuldkorns speltmel ( eller hvedemel )
groft speltmelSmelt smør og bland det herefter med mælken, hvori gæren opløses. Bland alle ingredienserne sammen, før speltmelet tilføjes lidt efter lidt, indtil dejen er jævn og en anelse klistret
Tilsæt dernæst de knækkede hvedekerner, speltmel og fuldkorns rugmel. speltmel180 g. - spækket med kerner og grovhedFor som jeg skrev om i onsdags, så var det jo national fuldkornsdag