hvede- eller speltmel, evt. Små tykke amerikanske pandekager helt uden mælk og æg. benyt glutenfri havregryn og erstat hvede- eller speltmel med boghvedemel, hirsemel, rismel eller kokosfibermel
**Speltmel eller hvedemel kan også ersatte kikærtemel. I min kogebog Grønskolling finder du også en opskrift på lignende spinatpandekager, hvor jeg bruger dem som wraps med masser af grønt
Bland først de tørre ingredienser (jeg bruger sigtet speltmel eller ølandshvede, men du kan sagtens bruge helt almindeligt hvedemel) og tilsæt derefter de våde
Konsistensen af vaflerne minder meget om amerikanske pandekager, og jeg synes det er et lækkert alternativ hvis det skal være lidt grovere og lidt “sundere” – om man vil
Jeg har en opskrift herinde på bloggen på de pandekager vi lavede sidste år, men de er altså blevet lidt for søde for mig, og jeg synes ikke, at de brødagtige nok, så jeg har gjort alt hvad jeg kunne, for at finde en bedre opskrift, som kommer nærmere dem man køber
Har du også tit lyst til pandekager søndag morgen. Så er det super nemt at lave pandekager, lige når lysten melder sig fx søndag morgen eller en tilfældig hyggeaften