Dæk skålen med et klæde og lad den hæve til dobbelt størrelse. Tilsæt gær og olie. Ingredienser100 g stenkværnet fuldkornsspeltmel550 g stenkværnet fintsigtet speltmel20 g økogær15 g salt10 g lyst rørsukker4,5 dl vand2 sp olivenolie
Dæk skålen med et klæde og lad den hæve til dobbelt størrelse. Tilsæt gær og olie. Ingredienser100 g stenkværnet fuldkornsspeltmel550 g stenkværnet fintsigtet speltmel20 g økogær15 g salt10 g lyst rørsukker4,5 dl vand2 sp olivenolie
½ pakke gær. sigtet speltmel. Ja, jeg ved godt det er lidt sent at diske op med en opskrift på fastelavnsboller for jer der har børn og allerede har festet igennem
Hygge søndag med MARKRÆS og kager. Marmorkage med kokos, marabou og glasur. Skal til tøzeaften med en gluten allergikker og har fundet denne dejlige opskrift
I det kolde vand opløses gæren, hvor efter alt speltmelet og salten tilsættes. I går eftermiddags blev Kitchen Aid´en indviet med en omgang Brusebadsboller
Tilføj speltmel og rør et par min. Jeg bagte dem sidst, med assistance fra Esther, der syntes det var rigtig sjovt at bollerne blev helt grønne, og insisterede på, at vi næste gang skulle bage lyserøde boller