Ingredienser100 g stenkværnet fuldkornsspeltmel550 g stenkværnet fintsigtet speltmel20 g økogær15 g salt10 g lyst rørsukker4,5 dl vand2 sp olivenolie. 4,5 dl vand
Og hvis du, ligesom jeg, har svært ved for megen hvedemel, bliver den lige så sprød og næsten endnu mere rustik af, at der i denne opskrift er brugt speltmel – og rørsukker i stedet for almindeligt hvidt sukker
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Jeg er fuldstændig tosset med kager, der smager af citron og disse er nok mine yndlings. Den oprindelige opskrift er selvfølgelig med hvedemel, men jeg synes slet ikke, at der er forskel på, om man bruger det eller sigtet speltmel
Ingredienser100 g stenkværnet fuldkornsspeltmel550 g stenkværnet fintsigtet speltmel20 g økogær15 g salt10 g lyst rørsukker4,5 dl vand2 sp olivenolie. 4,5 dl vand
mandler om dagen på Low FODMAP. siden, at jeg har postet opskrifter, der er baseret på speltmel. på Low FODMAP, som gerne vil have opskrifter med speltmel og i går lavede jeg
groft speltmelSmelt smør og bland det herefter med mælken, hvori gæren opløses. Bland alle ingredienserne sammen, før speltmelet tilføjes lidt efter lidt, indtil dejen er jævn og en anelse klistret