Bland resten af speltmelet og olien i dejen. Det her er mine favoritbrød. -DGrovbrød med en masse godt knasende og sødt fyld, rigtig dejligt som mellemmåltid sammen med frisk frugt eller med i madpakker
Placer brødene på bagepapir. Pak eventuelt pitabrødene ind i et klæde mens de er lune. Ingredienser100 g stenkværnet fuldkornsspeltmel550 g stenkværnet fintsigtet speltmel20 g økogær15 g salt10 g lyst rørsukker4,5 dl vand2 sp olivenolie. 5-10 minutter inden den rulles til et fladt brød, ca. Der kan være 4 pitabrød på ét stykke. 10 minutter til brødene er gyldne
Placer brødene på bagepapir. Pak eventuelt pitabrødene ind i et klæde mens de er lune. Ingredienser100 g stenkværnet fuldkornsspeltmel550 g stenkværnet fintsigtet speltmel20 g økogær15 g salt10 g lyst rørsukker4,5 dl vand2 sp olivenolie. 5-10 minutter inden den rulles til et fladt brød, ca. Der kan være 4 pitabrød på ét stykke. 10 minutter til brødene er gyldne
I det kolde vand opløses gæren, hvor efter alt speltmelet og salten tilsættes. Jeg bager ikke så meget brød, da det ikke er noget vi spiser meget af herhjemme, men en hjemmelavet burgerbolle er nu ikke at kimse af
Kom vand, gær, salt, fuldkornsmel, speltmel og hvedemel i en røreskål og kør i ca. Durummel har en evne til ikke at gøre brødet tørt, men gør det nemmere at arbejde med den hævede dej
Bland vand, chiafrø, gærblandingen og ægget med speltmelet og pisk det godt sammen. Alligevel fik jeg lyst til at prøve de små birkeslignende frø, da jeg så dem i Rema, og de er slet ikke så ringe endda i brød
groft speltmelSmelt smør og bland det herefter med mælken, hvori gæren opløses. - en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Tilsæt dernæst de knækkede hvedekerner, speltmel og fuldkorns rugmel. De er endvidere gode til morgenmaden, hvis man ønsker et lidt sundere og groft brød til morgenbordet