Bland resten af speltmelet og olien i dejen. Det her er mine favoritbrød. -DGrovbrød med en masse godt knasende og sødt fyld, rigtig dejligt som mellemmåltid sammen med frisk frugt eller med i madpakker
Rør gæren ud i vandet, tilsæt speltmelet og pisk det godt sammen. Her har du opskriften på et driftsikkert, nemt, hvidt brød med spelt og hvede, god og saftig krumme og sprød skorpe
Placer brødene på bagepapir. Pak eventuelt pitabrødene ind i et klæde mens de er lune. Der bliver 12 stk af denne opskrift. Ingredienser100 g stenkværnet fuldkornsspeltmel550 g stenkværnet fintsigtet speltmel20 g økogær15 g salt10 g lyst rørsukker4,5 dl vand2 sp olivenolie. 5-10 minutter inden den rulles til et fladt brød, ca. Der kan være 4 pitabrød på ét stykke. 10 minutter til brødene er gyldne
Placer brødene på bagepapir. Pak eventuelt pitabrødene ind i et klæde mens de er lune. Der bliver 12 stk af denne opskrift. Ingredienser100 g stenkværnet fuldkornsspeltmel550 g stenkværnet fintsigtet speltmel20 g økogær15 g salt10 g lyst rørsukker4,5 dl vand2 sp olivenolie. 5-10 minutter inden den rulles til et fladt brød, ca. Der kan være 4 pitabrød på ét stykke. 10 minutter til brødene er gyldne. Så bliver de bløde i skorpen 12 stk af denne opskrift
I det kolde vand opløses gæren, hvor efter alt speltmelet og salten tilsættes. Jeg bager ikke så meget brød, da det ikke er noget vi spiser meget af herhjemme, men en hjemmelavet burgerbolle er nu ikke at kimse af
Kom vand, gær, salt, fuldkornsmel, speltmel og hvedemel i en røreskål og kør i ca. Durummel har en evne til ikke at gøre brødet tørt, men gør det nemmere at arbejde med den hævede dej
Bland vand, chiafrø, gærblandingen og ægget med speltmelet og pisk det godt sammen. Alligevel fik jeg lyst til at prøve de små birkeslignende frø, da jeg så dem i Rema, og de er slet ikke så ringe endda i brød
groft speltmelSmelt smør og bland det herefter med mælken, hvori gæren opløses. Arlas opskrifts App. - en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost