Speltmel boller opskrifter

Grove boller i dampovn

Grove boller i dampovn

Jeg har været meget spændt på at afprøve den med damp og på om mit brød og mine boller ville blive bedre
Boller med chiafrø og hørfrø

Boller med chiafrø og hørfrø

Derefter tilføjes hvedemel, sigtemel og speltmel. Pensl med æg og drys sesamfrø på bollerne. 400 g speltmel. Form 16 boller og lad dem hæve i ca

Koldhævede boller med kerner og kikærtemel

Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrene i dejen, og dels skal de ikke stå og hæve over flere omgange
Grill boller

Grill boller

Man kan bage bollerne, grille kødet og derefter frugter til dessert på én portion kul. 300 g sigtet speltmel. Ælt dejen igennem og form den til 10-12 boller og tryk dem flade
Lækre boller med græskar

Lækre boller med græskar

Det er ikke så tit, at jeg bager boller. Jeg har før lavet boller med gulerødder og squash, så det var oplagt at prøve med græskar også
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

1,5 dl speltmel. 1,5 dl speltmel. Dette er et godt madbrød. Det er hurtigt og nemt at lave og smager rigtig godt når det lige er kommet ud af ovnen
Squash boller med et strejf af jul

Squash boller med et strejf af jul

Tilføj salt, brunkagekrydderier, hørfrø, solsikkerkerner, grahamsmel, speltmel og. For at undgå madspild bagte jeg lige endnu en omgang boller i dag
Langtidshævet boller

Langtidshævet boller

Perfekt morgenbrød/boller der ikke stjæler din tid. Tag bagepladen ud af ovnen og kom et stykke bagepapir på og sæt bollerne forsigtig over på
Kærligheds Boller

Kærligheds Boller

Kalder jeg disse boller -da jeg altid kun har bagt dem til særlige festlige lejligheder som bryllupsdage, mine egne eller andres og andre kærlige fester
Pitabrød af speltmel

Pitabrød af speltmel

Ingredienser100 g stenkværnet fuldkornsspeltmel550 g stenkværnet fintsigtet speltmel20 g økogær15 g salt10 g lyst rørsukker4,5 dl vand2 sp olivenolie
Pitabrød af speltmel

Pitabrød af speltmel

Ingredienser100 g stenkværnet fuldkornsspeltmel550 g stenkværnet fintsigtet speltmel20 g økogær15 g salt10 g lyst rørsukker4,5 dl vand2 sp olivenolie
Vores Bedste boller....

Vores Bedste boller....

Herefter putter jeg alt i hvad jeg lige har lyst til, forskellige kerner, groft mel, hvedemel, speltmel - havregrød, reven gulerødder, lige hvad jeg synes de skal indeholde denne dag
Fuldkorns Gnavebrød

Fuldkorns Gnavebrød

Tilsæt dernæst de knækkede hvedekerner, speltmel og fuldkorns rugmel. Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen
Koldthævede speltboller

Koldthævede speltboller

Bland kornblandingen, speltmelet og hvedemelet i lidt efter lidt, og rør massen godt sammen under hele blandingsprocessen