I køleskabet lå nogle Levevis kyllingepølser, som skulle bruges, så derfor satte jeg i gang med at bage pølsehornefter den opskrift, som jeg tidligere har postet - dog bare med speltmel (og lidt mere af det) i stedet for grahamsmel
2 dl fuldkorns speltmel. 2 dl fuldkorns speltmel. Vi har fået ny ovn og denne gang en ovn med damp. Den kan så mange ting at vi faktisk skal på kursus i det og indtil da så afprøver vi den i stor stil
Der er både chiafrø og fuldkornsspeltmel i dejen, og de sørger for både smag og struktur. Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Opskrifter og tagget bagværk, chiafrø, flutes
Hæld vand, gær og speltmel i en skål. Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Fisk, Lidt af hvert, Opskrifter, Pasta og tagget focaccia, hvidløgsfocaccia, Opskrifter, pastasalat, rejer
Bland vand, gær majsmel og speltmel og pisk blandingen godt igennem med et piskeris. Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Opskrifter og tagget oliventapenade, Opskrifter, snegle
Sukker2 æg1 dl solsikkekerner1 spsk hørfrø (jeg kommer altid lidt flere i)3-4 revne gullerødder eller tilsvarende mængde revet squash1 lille tsk salt450-500 gram speltmel eller hvedemel (jeg kommer altid 100 gram fulkornsmel i og så 400 gram alm. 450-500 gram speltmel
100 g speltmel. 100 g speltmel. Jeg har brugt min formiddag/morgen, på at bage os et banan brød. ). Det er første gang jeg prøver det, men hold da op, hvor det bare smager skønt
groft speltmel. Bagebogen handler selvfølgelig om bagværk, brød og boller. sigtet speltmel. Er dejen for fugtig, tilsættes endnu mere sigtet speltmel og der røres til dejen er blød og smidig
Flutene er lavet på havregryn, sigtet- og fuldkornsspeltmel, da de skal være Fodmap venlige. I bagværk bidrager de både med sødme og gør flutene lækre og svampede sammen med den mængde yoghurt, som dejen også indeholder
Har du en meget fugtig dej, kan du med fordel tilsætte en ekstra dl speltmel. Kærnemælk skulle være fantastisk i bagværk, så det måtte prøves af, og resulterede i de her skønne boller
Her er et dejligt brød, hvis man kan lide rosiner i bagværk. Perfect Fit 1 dl solsikkekerner 1 dl hakkede hasselnødder 150 g speltmel 150 g hvedemel Sådan gør du