Da spaghettikogesmed bouillon og al fyldet, får det smag herfra, og når pastaen afgiver stivelse, bliver retten cremet og prikkes over i’et med parmesan
Mange spiser frisk pasta eller spaghetti til, men jeg kan slet ikke forestille mig, at det er godt. Den er god med ærter, edamame bønner, oliven, en rest kylling, nektariner og så videre, det er kun fantasien, der sætter grænser
Bræk spaghettien i mindre stykker ogkog den, imens det koger steger du kyllingen på en pande og når det er stegt igennem kommer du broccolien på panden sammen medkyllingen
Start med at svitse løgene, og tilsæt presset hvidløg. hvidløg efter behag. Hæld tomatsovsen over, og lade det simre, mens du forbereder din squash spaghetti
Start med at svitse løgene, og tilsæt presset hvidløg. hvidløg efter behag. Hæld tomatsovsen over, og lade det simre, mens du forbereder din squash spaghetti
Laver du en kødsovs, eller andet med sovs, hvor du skal spise spaghetti, pasta, ris eller kartofler til, så undgå salt i det stivelsesholdige --> der kommer jo en sovs ovenpå med masser af smag