Soya marineret kylling opskrifter

Marineret kylling med bok choy

Marineret kylling med bok choy

soya. Dagen efter fiskes kyllingen op og tørres af, inden de steger ved jævn varme på en pande i lidt sesamolie
Wok med marineret kylling og kokossauce

Wok med marineret kylling og kokossauce

soya. Wok med marineretkylling i kokossauce. Lad det simre indtil kyllingen er mør. soya. 500 gram kyllingebryst. 1) Kylling skæres ud i mindre stykker og marineres i soya, karry og spidskommen ved at vende det godt sammen i en skål. 4) Kyllingen sauteres i wokken med lidt olie. 500 gram kyllingebryst
Wok med marineret kylling og kokossauce

Wok med marineret kylling og kokossauce

soya. Wok med marineretkylling i kokossauce. Lad det simre indtil kyllingen er mør. soya. 500 gram kyllingebryst. 1) Kylling skæres ud i mindre stykker og marineres i soya, karry og spidskommen ved at vende det godt sammen i en skål. 4) Kyllingen sauteres i wokken med lidt olie. 500 gram kyllingebryst
Kylling satay

Kylling satay

Skar kyllingefileterne i passende stykker og blandede ingredienserne til marinaden sammen. Satte herefter kylling og ananas på spyd og stegte dem på en pande mens jeg skar grønsagerne ud
Sur/sød-kylling

Sur/sød-kylling

Bland chili, hvidløg og ingefær grundigt sammen med soya og riseddike. Hæld det over kyllingestykkerne, og lad det marinere i ca
Smeltende mør kinakylling med spidskål

Smeltende mør kinakylling med spidskål

Rør Maizena med soya og hedvin. Jeg har altid været vild med de fløjlsbløde, møre kyllingestykker i retterne på kinesiske restauranter, og jeg har altid troet, det var noget helt specielt kinesisk, de kunne på de restauranter
Orientalsk salat med tang og glaserede mandler

Orientalsk salat med tang og glaserede mandler

Jeg har også brugt coconut Aminos - det bruger jeg i stedet for Soya eller tamari. Er du ikke til hvid fisk, kan den også serveres med kylling, snitzler, laks eller rejer

Opskrifter med kyllling.

Marrineret i soya og hvidløg. Kyllingmarineret i pesto. Hak løgene, skær porre og gulerødder i skiver, og kyllingen i tern