kinesisk Soya. Hvis man laver en ret med kylling og karry – så kan man ikke bare kalde den kylling i karry, for det kalder jo nogle helt andre billeder frem
Hak chilien og bland hvidløg, chili, cola, soya, brun farin, peber og cayennepeber. Jeg havde en idé om, at jeg i løbet af sommeren ville forsøge mig med en hel kylling
soya. Læg kyllingelårene i et smurt ovnfast fad. Smør/pensl kyllingelårene godt med sovsen. Pensl kyllingelårene med barbecuesovsen flere gange undervejs i stegetiden
Skar kyllingefileterne i passende stykker og blandede ingredienserne til marinaden sammen. Satte herefter kylling og ananas på spyd og stegte dem på en pande mens jeg skar grønsagerne ud
Rør appelsinmarmelade, soya, salt og peber sammen og hæld det over kyllingelårene. sød soya. Her er kyllingestykkerne serveret med bagt kartoffelmos og spidskålssalat
Soya cuisine, havrefløde eller kokosmælk. Kylling i karry er en favorit hos mange børnefamilier. Mine børn vokser op som veganere og har aldrig smagt kylling eller andre slags kød
som topping på de nye soyaspaghetti, som du kan købe i Kvickly. vand til at koge kyllingen i. Start med at skære det synlige fedt fra kyllingen og skær den i små bidder
Denne version er med risnudler, kylling og en masse sprøde grønsager, der vendes sammen på panden med en lækker, asiatisk dressing bestående af blandt andet soya, lime og peanutbutter