Helstegt dyrekølle, en blandet salat med portvinssyltede tranebær og glaserede valnødder – samt den klassiske Cumberland sovs, der er så god til koldt kød – især til vildt og okse
Drengen vil ikke sove. troede vi var udeover forstyrret nattesøvn nu hvor drengene er 7 og 10 år. Jeg har trukket rullegardinerne ned, jeg har hentet vand og mælk
Søvn. Jeg får alt for lidt af den til daglig, og jeg ved det godt. Jeg sover måske omkring 6-7 timer om natten, hvilket til tider godt kan mærkes på humøret, energien og trangen til kaffe
FORORD. Svampe, som champignoner o. lign. er en fantastisk grøntsag, der kan bruges i saucer osv. Deres kraftfulde smag vil passe til rigtig mange typer kød, helst rødt kød
1 då Kokos mælk 6 dl sød mælk 5 spsk sojasovs 5 spsk sød chili sovs 1 brev wok Asien sauce 2 løg 8 koteletter Margarine Salt Peber Paprika Frisk chili 4 spsk Mel Brænd koteletterne af i brunet margarine et par minutter på her side , husk salt og peber evt paprika Kom dem i et ildfast fad
TORTELLINI MED JOMFRUHUMMER OG HVIDVIN&FLØDE SOVS. Denne ret lavede jeg for et par år siden for første gang, og nu vil jeg dele opskriften med andre, da den er forrygende
Masser af champignoner, masser af sovs og gerne lidt ost, så er den helt klart hjemme. Sovsen holder dem lækre, møre og saftige – og så er det jo nemt, de passer sig selv i ovnen
Barbecuesovs til pensling. Pensel gerne med mere sovs undervejs. 2 dl barbecuesovs. Bland oksekød, løg, brødkrummer, æg, barbecuesovs, mel, salt, peber og 1/3 af osten sammen. Pensel baconoverfladen med barbecuesovs og bag farsbrødet i ca 40 minutter ( afhængig af størrelse på brødet og varmen i din ovn). 2 store æg eller 3 små 2 dl barbecuesovs