Herhjemme er der ved, at være lavvande i fryseren men jeg fandt til al held en svinemørbrad. Den anden dag fik jeg sådan lyst til Saltimbocca, så måske var det dét som inspirerede mig en smule
Tilsæt lidt efter lidt mælken under omrøring, indtil der er lavet en tyk hvid sovs. Mums, mums, mums – Tortellinier er perfekte og absolut nok i sig selv, men for lige at toppe med et ekstra kirsebær på kagen, så skal tortellinierne da snaskes ind i en cremet sovs
Koteletter i fad – Mmmmh masser af champignoner, masser af sovs og lidt ost. Her får du opskriften på en marineret svinemørbradtilberedt i ovnen – klik blot på det indledende link eller billedet til højre
af, og kog en fond på den, hvis du skal lave sovstil dine mørbradbøffer. Mørbradbøf – Den høje, møre, saftige, bløde bøf med brun sovs – eller sauce – og stegte løg mindes jeg fra min barndom … når der var gæster
samt sovs og nye kartofler. Stil hvert stykke på højkant og bank dem let. 1 svinemørbrad ca. Skru ned til middel varme og steg bøfferne 3-4 minutter på hver side. 1 svinemørbrad ca
Sovstil fyldt svinemørbrad. Tilberedning af fyld / relish. Forberedelse af svinemørbrad. Tilføj timian (frisk fra kvist er at foretrække men tørret kan også bruges) og smag til med salt og peber
Smag sovsentil med salt og peber. Skær svinemørbraden i tynde skiver og anret dem over ris og kogte grøntsager på en tallerken, hæld sovs af marsala over og server
Hælder du lidt hvidvin ned i fadet, får du en dejlig sky, der kan bruges til en meget lækker sovs. Det er en ret jeg ofte vender tilbagetil, først og fremmest fordi det smager fantastisk, og det er slet ikke så svært at lave