Italiensk farsbrød (Polpettone al forno) Typisk blev den forloren hare serveret med hvide kartofler, brun sovs og dertil ribsgele eller asier Henrik Koudahl
Rejseguide for foodies – top 3 rejsedestinationer 2017 Især pølser er noget, som polakkerne går højt op i, og de bruges da også i alt fra gryderetter, serveret med sovs, til morgenmad, som pålæg og snacks Carrotstick.dk
Vis mig dit køleskab: Cecilie Lykke – madblogger, nybagt mor og nordmand Det er den bedste sovs, jeg har smagt i mit liv. Rugbrød med røget laks og philadelphia, eller en tortillawrap med grøntsager, avokado og lidt kød
Hollandsk mad...anden del. Det hele bliver blandet godt og kan serveres med et stykket røget medister og en mørk sovstil hvis man er tilsovsBloggeren fra holland
Hvad spiser du til morgenmad? med en sovs med pølser, skriver Katie fra Illinois. Vi har forfinet den lidt og bruger røget laks her. skinkeMasser af kager
Indbagt skinke salt, om nødvendigt, hvad det sjældent er, fordi kogevandet er salt), og servér sovsentil den indbagte skinkeDrop slankekuren
PULLED TURKEY MED KALKUNBRYST – super protein mad – Paleo Har du en god BBQ sovs, så brug lidt at den til at give kalkunen lidt saft og kraft. rubben sammen med lidt heinz som BBQ sovsLindberg Henriksens køkken
Lad saltbøssen ståPulversovse. Disse skal helst være til stede i større eller mindre grad i din mad, for at smagsindtrykket er balanceret og harmonisk Sund Mad