Kylling med sur sød sovs og fuldkornsnudler er nem og billig hverdagsmad, som kan tilberedes på ca. Tilsæt nudlerne og hæld til sidst sursød-sovsen henover
Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt
Den marokkanske kylling er til gengæld fyldt med smag fra kanel og nelliker, hvilket passer rigtig fint sammen med sødmen fra rosinerne og det sprøde og nødde-agtige fra pinjekernerne – som alt sammen ligger og hygger sig i en lækker, cremet “sovs”
Lav en sovs ved at koge marinaden op i en gryde sammen med ekstra bouillon til du får en god sovs. Hæld sovsen over kyllingestykkerne i fadet og server med
Lad det koge lidt ind til det tykner og brug det som en kraftig sovs på kød og grønsager. Tilbered marinaden og læg de hele kyllingebryster, uden skind, heri
Tag kyllingeoverlårene op, læg dem på et fad, og dæk dem til med stanniol, mens du laver sovs. Serveres med kartofler, agurkesalat, rabarberkompot og en sovs lavet af stegeskyen