Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartoflerog gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingenog det hele er saftigt og lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt
Lad det koge lidt ind til det tykner og brug det som en kraftig sovs på kød og grønsager. Tilbered marinaden og læg de hele kyllingebryster, uden skind, heri
Tag kyllingeoverlårene op, læg dem på et fad, og dæk dem til med stanniol, mens du laver sovs. Serveres med kartofler, agurkesalat, rabarberkompot og en sovs lavet af stegeskyen
Nogle gange kan man godt få lidt for meget af den tunge julemad i december, og så trænger man tilnoget, der ikke inkluderer brun sovsog ligger lidt lettere i maven
Jeg har induktions komfur, så det er ikke pladernes eftervarme at det bliver mørt på, men blot det at det står i kogevandet, ogkartoflerog gulerødder er lige tilpas
snitsel, andebryst, kyllingefilet med små pandestegte kartofler, sovsog. Kødsovs med. kommer orden i min økonomi og for at nå dertil, lægger jeg planer – madplaner
Sovsen startes med at hakke løg og hvidløg groft, svits dem kort i en pande eller gryde med lidt olivenolie, dernæst kommes balsamico ved ogkoges helt væk, et godt tip er at når det ikke længere lugter kraftigt af eddike er det reduceret tilstrækkeligt