Eller du kan komme bulgur, pasta eller ris i sovsen og servere … ingenting til. Masser af champignoner, masser af sovs og gerne lidt ost, så er den helt klart hjemme
skær løg og hvidløg i små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsæt paprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Kom kokos mælken på og sød mælken Smag til med , soja , sød chili , wok brevet , salt og peber. På billedet er her brugt et stykke Kyllinge bryst , istedet for koteletter
Flyt koteletternetil indirekte varme i den anden side af grillen og pensel dem med BBQ sovs. Dette er mere eller mindre et remake af BBQ koteletter, alt dog lidt enklere, da de er skåret i forvejen, jeg havde allerede lidt BBQ sovs og kørte dem blot på gasgrillen
Lav en bbq-sovs det er nemt, kan gøres på et kvarter og smager langt bedre end det man køber. Gnub koteletterne med en god rub og lad dem ligge og trække smag en times tid
Lav en sovs ved at koge marinaden op i en gryde sammen med ekstra bouillon til du får en god sovs. Hæld sovsen over kyllingestykkerne i fadet og server med
Og husk at lave en god sovstil for eksempel en rødvinssovs eller en klassisk brun sovs. De lækre kartofler kan serveres som garniture til alt fra hakkebøf og frikadeller til flæskesteg og koteletter i fad
Koteletter i fad – Mmmmh masser af champignoner, masser af sovs og lidt ost. Få inspiration tiltilbehørtilkoteletter i fad, og find opskriften via det indledende link eller ved at klikke på billedet
Kødsovs med. kommer orden i min økonomi og for at nå dertil, lægger jeg planer – madplaner. snitsel, andebryst, kyllingefilet med små pandestegte kartofler, sovs og
Her kan du tilsætte lidt smør, hvis der skal være lidt sovs. svinekoteletter med skaft. 1frisk timianRist koteletterne af på panden i 5-6 min. 1Skub dem over i den ene side af panden og tilsæt løg og bacon og rist dem af. Tilsæt øl, citron og havtornsaft, og lad det lige koge sammen i ovnen i 10 min
Lav din egen barbecue sovs, køb en nakkefilet er god kvalitet og smid den i kuglegrillen (kan også laves i ovn, hvis du ikke har en grill) og server med en gang coleslaw og måske et glas iskoldt hvidvin, så er den weekend da reddet (Det er jo pinse)
Den sprøde og sarte kål, der bare skal have et kort øjebik i kogende, letsaltet vand, før det er klart til at komme i en skøn- og lidt syndig opbagt sovs