Sovs til kartofler opskrifter

Frikadeller med sovs, mini ovnbagte kartofler og bønner

Frikadeller med sovs, mini ovnbagte kartofler og bønner

Hæld sovsen i en gryde og varm den til den ønskede temperatur. Sovs. Bagte kartofler. Sovs. Bagte kartofler. 1) Kom kødet i en skål og tilføj posens indhold samt mælk og rør det rundt med en håndblender indtil al skålens indhold er godt blandet sammen. 3) Steg alle de små frikadeller til de ikke længere er bløde i midten. 1) Kog kartoflerne i en gryde indtil de falder af gaflen. 3) Skær et delvist dybt kryds i kartoflerne, og åben krydset ved at trykke på de sider, der ikke er skåret i. 5) Bag kartoflerne i forvarmet ovn på 200 g varmluft indtil de er gyldne og osten er smeltet. 6) Tag kartoflerne ud og hæld cremefraishen over. 1) Hæld 200g frosne grønne bønner i kogende vand og kog dem indtil de er bløde og varme. 2) server et par cornichoner til hver potion. 10 kartofler. 1-2 pk brun sovs
Den nemme brune SOVS!

Den nemme brune SOVS!

Tilføj evt lidt ekstra vand (fx fra kogte kartofler eller grøntsager), hvis du synes, sovsen er for tyk
PAPRIKA SOVS

PAPRIKA SOVS

Nu til selve opskriften. Nytårsaften fik min kammerat og jeg mørbrad med pikant ost i og bacon om m/ hasselback kartofler og hjemmelavet paprika sovs
Brun sovs

Brun sovs

Brun sovs – Vi danskere spiser sovstil rigtig mange retter. til stege – som f. Jeg kender i øvrigt folk – mænd kun, faktisk – der mener, at de ikke har fået ”rigtig” mad, hvis ikke det var kød, kartofler og sovs – masser af sovs
Brun sovs

Brun sovs

Leder du efter en brun sovstil din julemad, så har jeg et lækkert bud her. Blend derefter vandet og grøntsagerne, til der ikke er nogen klumper
Bøf, bløde løg og brun sovs

Bøf, bløde løg og brun sovs

Sovsen smages til med salt og peber, og hvis sovsen er blevet for tyk tilsættes eventuelt lidt kogevand fra kartoflerne
Karbonader med stuvede grøntsager og nye kartofler

Karbonader med stuvede grøntsager og nye kartofler

Mængden afhænger af hvor meget sauce/sovs, du vil lave, men ca. Det er helt sikkert ikke noget, man skal spise hver dag, hvis man passer på vægten, men det er comfort food, der smager af kærlighed - og det skal der altså være plads til
Karbonader og opbagt sovs

Karbonader og opbagt sovs

Af en eller anden grund kan jeg godt synes at denne ret er en lidt tung ret og hører til vinter halvåret, men den smager virkelig også skønt med nye kartofler og friske ærter og gulerødder
Mors Kyllinge fad med kold cremefraiche persille sovs .

Mors Kyllinge fad med kold cremefraiche persille sovs .

Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt
Flæskesteg med brun sovs

Flæskesteg med brun sovs

Vandet skal nemlig bruges tilsovsen. Lad den stege videre, indtil sværene er sprøde. Servér flæskestegen med kartoflerne, brun sovs og evt
Gratin med rødbeder og kartofler

Gratin med rødbeder og kartofler

Rør lidt blå ost med lidt mælk til en god tyk sovs og server. Og efter at have søgt på nettet efter inspiration, blev det til nedenstående