Når kødet er mørt, koger man væden ind til ‘sovsetykkelse’ og smager til med salt. Mørt mørkt kød i en krydret sovs, fyldt med grøntsager, og frisk og let kartoffelmos med hvidkål og citronskal
Tilsæt fløde lidt efter lidt, og rør konstant til der dannes en jævnet sovs. Imens laves sovsen. Vi har valgt at servere ris til, men man kan sagtens servere nudler eller kartoffelmostil
En Montepulciano d’Abruzzo vil være et fantastisk vinvalg til millionbøf og tilkødsovs eller bolognese for den sags skyld til de voksne – børnene må have et glas lækker – måske hjemmelavet – solbærsaft
Server de benløse fugle med en god kartoffelmos og så rigelig med sovs. Ofte er det dem, der inkluderer en omgang brun sovs, og det er nok fordi, at vi får det så sjældent
Den gode, gammelkendte ret med kartoffelmos og en velsmagende sovs. Gryderet med øl Denne ret er et klart hit, alene bare fordi der er kartoffelmos som tilbehør, det
Koteletter i fad – Mmmmh masser af champignoner, masser af sovs og lidt ost. Siden da er den videregivet til andre generationer, men om den er slået helt igennem i alle hjem er svært at svare på – måske du får lyst at afprøve den nu med en klassisk kartoffelmos
Smag til med salt og peber og tilføj mere madkulør, hvis du som jeg godt vil have en brun sovs. Er sovsen ikke kogt nok ind, så kan du jævne den ved at blande lidt Maizena majsstivelse sammen med fløden inden du hælder den i
Du kan, ligesom denne opskrift, vende dem med lidt krydderier og en "sovs". Da jeg begyndte at lave grøntsagsspaghetti for tre år siden, kunne jeg kun købe min maskine gennem en Rawfood hjemmeside, som er tilknyttet udlandet, men i dag kan du gå ned i din lokale isenkrams-forretning såsom Kop og Kande, Inspiration og Imerco, hvor der findes forskellige varianter af denne
Det er nu ikke så vigtigt med denne type af sovs, som ‘klistrer’ godt til pastaen. Begge disse kolde ‘sovse’ er regionale specialiteter her fra Ligurien, hvor vi bor
Kød, bacon, champignoner og små løg i en lækker sovs med rødvin – bourgogne vin naturligvis. Oksekød i tern – yderlår, det man bruger til benløse fugle, er godt