Sovs til bøf opskrifter

Bøf, bløde løg og brun sovs

Bøf, bløde løg og brun sovs

Et par spiseskefulde af de bløde løg gemmes til pynt, og resten bruges videre i sovsen. Smør og olie til stegning
Bøf Bearnaise og fritter

Bøf Bearnaise og fritter

Lad stå indtil du er færdig med Bearnaise sovsen. Hvem kan ikke lide en god bøf med bearnaise sovs og hjemmelavede fritter
Bøf Bourgignon

Bøf Bourgignon

Kød, bacon, champignoner og små løg i en lækker sovs med rødvin – bourgogne vin naturligvis. Oksekød i tern – yderlår, det man bruger til benløse fugle, er godt
Million"bøf" med Soy4you

Million"bøf" med Soy4you

Det er slet ikke nødvendigt med en masse grøntsager i "kødsovsen", men hvis du har brug for ekstra fylde eller ekstra kostfibre, så er de altid gode at tilsætte
Rispilaf med purløg og bøf

Rispilaf med purløg og bøf

Tilbehørettil rispilaffen er tynde skiver mør bøf, gerne tyksteg eller lignende. Inspiration til opskriften er hentet hos Arla (Karolines kogebog), hvor jeg for lang tid siden så en ret med brune ris og grøntsager
Millionbøf

Millionbøf

En Montepulciano d’Abruzzo vil være et fantastisk vinvalg tilmillionbøf og tilkødsovs eller bolognese for den sags skyld til de voksne – børnene må have et glas lækker – måske hjemmelavet – solbærsaft
Tomatsuppe med bacondrys

Tomatsuppe med bacondrys

Til Oskar blev suppen brugt som sovs, og det passede bestemt den unge mand. Søndag aften kom jeg til at tænke på tomatsuppe og blev så enig med mig selv om, at det skulle være mandagens aftensmad -suppesæson eller ej
Bagt kartoffelmos

Bagt kartoffelmos

Ligesom med almindelig kartoffelmos er det rart med en sovs af en eller anden art som kan give lidt væde til mosen
Rødbedebøffer

Rødbedebøffer

Du kan servere rødbedebøffer som ganske almindelige hakkebøffer med bløde løg, kogte kartofler og brun sovs
Grøn pebersovs til en lækker kalvesteg

Grøn pebersovs til en lækker kalvesteg

Hvis man nu vil lave den til en bøf – eller en kyllingeschnitzel. Den cognac kan sagtens være den, der bruges tilsovsen bagefter, så det er ikke spild
Hakkebøf

Hakkebøf

Hakkebøf – en god, gammeldags, dansk bøf … med brun sovs og stegte løg. Jævn sovsen, og lad den simre i ca
Pistacie og Kikærte Deller

Pistacie og Kikærte Deller

Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Stegt flæsk

Stegt flæsk

Ud over kartofler og persillesovs plejer jeg at servere dampede grøntsager til, som f. Danmarks nationalret – stegt flæsk med persillesovs
COWBOY - TOAST

COWBOY - TOAST

Tilføj lidt mustard, ketchup og HP-sovs og læg derefter bøffen med cheddar på. Top af med endnu en klat ketchup, mustard og HP-sovs samt det andet og sidste stykke ristede brød
Amerikaner burger

Amerikaner burger

Opskriften er et udgangspunkt, Gordon Ramsey kommer også et skvæt tabasco sovs og worchestersiresovs i og et skud cayenne eller sennep kan trække smagen lidt i en anden retning
Mørbradbøf

Mørbradbøf

af, og kog en fond på den, hvis du skal lave sovstil dine mørbradbøffer. Skal du have sovstil, så kog panden af med fond, fløde eller anden velegnet væde, tilsæt evt