Du kan også servere stegt andebryst med brunede kartofler, grønkålssalat og brun sovs evt. Andebryst – Der er nok mange, der mener, at and er noget, man spiser til mortens og/eller juleaften
Smag til sidst til med salt og peber og server cremen som et alternativ tilsovs. ) Nå, men I skal have opskriften på den herlige hovedret, som egentlig kun blev bestemt ud fra, at jeg aldrig selv har lavet and før, men rigtig gerne ville prøve det - og ja, så måtte mafiaen jo lige ligge smagsløg til
sød soya sovs. Stil det i køleskabet. andebryst. Pisk soya sovs og ingefær sammen. Peberfrugterne renses for stilk og kerner og skæres i lange strimler
snitsel, andebryst, kyllingefilet med små pandestegte kartofler, sovs og. Kødsovs med. kommer orden i min økonomi og for at nå dertil, lægger jeg planer – madplaner
Stegesoen sættes i vand en halv times tid, herefter kommes der løg og gulerødder i bunden og fyldes efter med bullion - ideen er at vores turducken kan ligge ovenpå uden at blive våd, men dog bidrage med afdryp som vi kan bruge tilsovsen senere, ligesom hvis vi havde grillet den
Bouillon / stegeskyen, blev jævnet med Maizena-rørt ud i mælk, og blev til en skøn smagfuld sovs. Sådan en pakke skulle bruges i dag – og det er ikke fordi jeg har prøvet denne ret før – men jeg havde en ide om, at hvis man tilberedte dem nænsomt, så måtte det blive godt
Hjemme hos min familie, spiser vi kun and til juleaften, så det handler om at gøre and, brun sovs, rødkål og de brunede kartofler så gode som muligt, med så meget traditionel smag som overhovedet muligt
Marinaden røres sammen af sojasauce, sød chili sovs, hvidløg, citronsaft og revet ingefær. Ved brug af frosne wokgrønsager, afvejes mængden, og grønsagerne stillestil optøning
Nu står du med en dejlig and i en skøn sovs, som er god med grønsagspurè eller kartoffelmos eller måske et madbrød, så man rigtig kan suge den dejlige sovs op
Tallene i parantes er hvis salaten serveres til medister, kartofler og sovs. Og salat kan både være dejligt tilbehør eller en selvstændig frokost- eller forret