I dag har været en rigtig hyggedag og faktisk står hele denne uge for alvor i "hyggens" tegn. Oskar og jeg var på Juleshopping sammen med den jævnaldrene Viktor og hans mor, min veninde Louise
Eller den der nydelse ved at tage dit brød og lige samle det sidst suppe eller sovs op. Hvis du kender det dette, skal du næsten prøve denne opskrift på lækre madscones, der er pikante med smagen af forårsløg og Serrano skinke
Her er de brugt til sovsen, der følger med de fyldte auberginer og peberfrugter. De røde kerner af granatæble og den pikante lime sætter prikken over i’et i den eksotiske ret
Hælder du lidt hvidvin ned i fadet, får du en dejlig sky, der kan bruges til en meget lækker sovs. 1/2 bakke flødeost med hvidløg/pikant/krydderurter. 1/2 bakke flødeost med hvidløg/pikant/krydderurter
Hæld pikantosten i panden og rør til det er en jævn sovs. Til 4 personer. Steg baconternene på en pande, lad fedtet dryppe af på et stykke køkkenrulle, og læg dem derefter i et ildfast fad
Væden kan bruges til sovs. Pikantost fyldes med i rillen sammen med salt og peber. 1 svienemørbrad1 pakke sliced baconca 1/4 pakke pikant smøreost, man kan også bruge en neutralost sammen med krydderurtersalt of friskkværnet peberSvinemørbraden pudses for fedt og hinder, og der skæres derefter en dyb rille på langs. ca 1/4 pakke pikant smøreost, man kan også bruge en neutralost sammen med krydderurtersalt of friskkværnet peber
Pasta med pikantsovs Så er der hurtig mad. Spaghetti med tomatsovs En sand klassiker vi alle sammen kender rigtig godt – enten fra vores barndoms lejrture
Pasta med pikantsovs Så er der hurtig mad. Mild og cremet sauce, lækker smag, nemt at tilberede. Eneste gene er, at bliver det bliver hurtigt koldt pga