Sovs med mornay opskrifter

DEN BEDSTE LASAGNE

DEN BEDSTE LASAGNE

Start med et lag af sovs + lidt mornay og fordel lidt af spinaten udover. Lad sovsen koge en smule ind og smag til med sukker, salt og øvrig krydderi
Gulerodslasagne med rucolasalat

Gulerodslasagne med rucolasalat

 Fordel nu din sovsmed lasagnepladerne. Tilsæt nu tomatsovs og flåede tomater. Rør godt rundt i det og bland mornaysaucenmed
Fiskelasagne

Fiskelasagne

Lasagnen afsluttes med et lag sauce og et godt lag gratineringsost. Læg først et tyndt lag mornaysauce i bunden, derefter spinat, så fisk og lasagneplader
Bechamelsauce

Bechamelsauce

Dermed ikke sagt at hans sovs er noget forbandet crap, men lad være med at kalde det Bechamelsovs. den danner basis til andre sovse, som fx Mornay sauce
Lasagne med aubergine-plader

Lasagne med aubergine-plader

Tomatsovs og tomatpure hældes i. Der er nok ikke den store forskel fra denne og den anden lasagne jeg har lagt op, men jeg har lavet den med aubergine-plader denne gang, og det blev ret godt, så det ville jeg lige dele
Skinke kartoffel ret

Skinke kartoffel ret

-) men man skal altså være pjattet medmornaysovs, ellers kan det godt være at denne ret ikke lige er noget for dig
"Fløde" blomkål

"Fløde" blomkål

Det kan også laves med mange andre grønsager, men jeg vil nok foretrække de "faste" grønsager, da det ellers nok bliver meget vådt
Koteletter i fad

Koteletter i fad

lidt jævner i for at få en lidt tykkere sovs. Hæld grønsagerne over koteletterne og drys med lidt parmesan
Tortillia lasagne og madplan

Tortillia lasagne og madplan

Hakket oksekød- Mornaysovs- En dåse salsa sovs (medium styrke)- Salt- PeberTag forbehold for at maden smagte langt bedre end billedet ser ud
Lasagne

Lasagne

saml lasagnen - jeg lægger kødsovs i først, så lidt mornaysovs og så en plade, det gentages og så kommer jeg ost på og lidt oregano
Oksekød og ris med mornaysovs

Oksekød og ris med mornaysovs

Tilsæt mornaysovsen - så meget du synes er passende - og lad retten simre så smagen fordeles i alle grøntsagerne
Aubergineruller med kødfyld

Aubergineruller med kødfyld

Hvis der er mere kødsovs tilbage hældes det henover rullerne og mornaysaucen fordeles henover hele faddet
Cremet pasta med mørbrad ala Filo

Cremet pasta med mørbrad ala Filo

Pasta med cremefine, mornaysovs, ærter, champignon, mørbrad, løg og hvidløg. Når kødet er brunet tilsættes de to slags sovs, salt og peber

Kyllingegryde

(5) tilsæt money sovs. (6) hæld de færdige pasta i sovsen 6 kylling fileter (ikke i lage). 2 mornaysovs