Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler medsovs
Lav en sovs ved at koge marinaden op i en gryde sammen med ekstra bouillon til du får en god sovs. Hak chilien fint og vend den med kokosmælk, limesaft og
Bland nu de grønne asparges i sovsen, hæld sovsen over den afdryppede (og kogte) pasta, læg laksestykkerne i midten og pynt med den sidste lime skåret i tynde skiver
Jeg valgte at lave dem af den lyse variant, da sovsen jo i sig selv også er hvidlig. Du skal ikke holde dig tilbage med at købe thaibasilikum, kaffir-lime blade, citrongræs og en pose chilier
Vi måtte dog spæde til med små tandstikker da limen ikke var stærk nok til at holde hovedet på kroppen, og armene blev trykket ind i kroppen for at de kunne holde sig på plads
Okay, billedet blev måske ikke det bedste, men de her smagte altså VIRKELIG godt, og det er helt sikkert en opskrift der skal eksperimenteres videre med - jeg tænker at tilsætte en masse grønsager og karrypasta
Jeg har spist dem med noget meget rødt "fiskesovs" både i Føtex og Asian Mix i KBH, men nu vil jeg lave dem selv, og kan simpelthen ikke finde den sovs nogensteder
Sovs. Kyllingelårene drysses med slat og peber og steges på pandne til de begynder at tage farve. Sovs. Vandet sættes til at koge med salt og risene tilsættes når vandet koger
Men med den disclaimer af vejen, så er det her en rigtig kraftig, fyldig og god opskrift alligevel. Først skal der skylles, renses og hakkes til den store guldmedalje, men så er det meste af arbejdet faktisk også gjort (jeg elsker simreretter
Sovs og Dip. Kom frugtkødet i en skål, hæld limesaften over og mos med en gaffel. Og med en god guacamole mener jeg en hjemmelavet mexicansk guacamole med friske råvarer