Sovs med kapers opskrifter

selleribøf med løg og kapers

selleribøf med løg og kapers

Jævn sovsenmed lidt maizenamel rørt ud i vand og smag til med salt, peber og citronsaft. Gem kogevandet til en sovs eller suppe
Sprøde kyllingeruller med bacon, kapers og salvie

Sprøde kyllingeruller med bacon, kapers og salvie

Put den anden spiseskefuld kapers i sovsen og jævn eventuelt med lidt Maizena. Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
Rødbedebøffer

Rødbedebøffer

Du kan servere rødbedebøffer som ganske almindelige hakkebøffer med bløde løg, kogte kartofler og brun sovs
Salsa verde

Salsa verde

Salsa verde er verdens skønneste, velsmagende sauce, sovs, dip, dressing. Men selvom ’salsa’ er det italienske ord for sauce, så forbinder man tit salsa med den mellemamerikanske, krydrede sauce, som typisk indeholder tomater og chili
Varmrøget ørred på weberen

Varmrøget ørred på weberen

Varmrøget ørred direkte fra grillen, en krydret kold sovsmed sure agurker, kapers og forårsløg, hjemmebagte amerikanske biscuits og græsk kålsalat
Fiskefingre med ovnfritter og dip

Fiskefingre med ovnfritter og dip

Oskar spiste derfor en ordentlig portion af gårsdagens forlorne hare med mos og store mængder sovs. Raspen blandes på en tallerken med citronskal, persille, salt og peber
Restaurant Mellemrum i Aarhus

Restaurant Mellemrum i Aarhus

Min hovedret bestod af cognac flamberet oksemørbrad med puré af sød kartoffel grønne asparges med panchetta omkring, stegte kartofler i grønne urter og med en cognac sovs
Hønsefrikassé

Hønsefrikassé

Start en opbagt sovsmed smør og mel og spæd op med fonden. Kapers giver en kærkommen kant til den fløjlsbløde sovs' rene smag

Godt nytår!

Laksetatar til forret, blomkåls-risotto medhummersovs og rejer til hovedret, og chokoladekage til dessert
Kaperscreme

Kaperscreme

Herhjemme vil vi tit gerne have andet end kartofler og sovs til vores fisk. Smag til med peber og dild

Skiden æg m. kartofler

Sluk for sovsen og tilsæt stærk sennep i ønskede mængde… smag til med salt og peber. Lav imens den opbagte sovs, ved at røre mel ud i smeltet margarine

Tilbehør til vildt

Helstegt dyrekølle - en  opskrift på den klassiske vildtsovs og en lækker salat med solbær og nødder

Kalve wienersnitzel

Stegt flæsk i ovn m/ persillesovs. Kalve wienersnitzlerne serveres medkapers og soltørrede tomater. Kalve wienersnitzlerne krydres med - havsalt, peber, provencekrydderi og timian, på begge sider

Swienerschnitzler

Kog panden af med bouillonen, og jævn den til en sovsmed majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand. Tilbered sovsen

Lad saltbøssen stå

Pulversovse. Usaltet mad er oftest kedeligt, men du skal huske at være varsom med at oversalte din mad, da det kan ødelægge din ret

“Gedebøf” på kartoffelmos

Hæld lidt sovs over. Rør fars medkapers, sennep, æggehvide, salt og peber. Læg de fire bøffer på en bageplade beklædt med bagepapir

“Gedebøf” på kartoffelmos

Hæld lidt sovs over. Rør fars medkapers, sennep, æggehvide, salt og peber. Læg de fire bøffer på en bageplade beklædt med bagepapir