) De var nogle choko-kager medfromagefraisi(med banan aroma) og nøj det var godt (selv min mor blev nysgerrig efter en opskrift) - så selvom lagkagen lokkede, så var der ingen af os der rørte den eller de nybagte boller
Skal du lave sovs, lav den ud af vandet fra noget du ellers har lavet såsom eksempelvis kartofler - mange vitaminer ligger i dette vand og det giver samtidig smag til sovsen
Skær kødet i skiver, og servér med kartoflerne og den kolde sovs. Dog synes vi, at karryen i sovsen ikke rigtig hørte sig til, så den udelader vi næste gang
Serveres med en kold sovs rørt af fromagefrais, lidt mælk, krydderurter (som fx. Grønsagerne lægges i bunden af et indfast fad, kryddres med salt, peber, timian og citronsaft
Hæld lidt sovs over. Læg de fire bøffer på en bageplade beklædt med bagepapir. Rør fromagefrais, fløde og majsstivelse sammen, og rør det i de svitsede løg
Hæld lidt sovs over. Læg de fire bøffer på en bageplade beklædt med bagepapir. Rør fromagefrais, fløde og majsstivelse sammen, og rør det i de svitsede løg