Lad sovsen koge en smule ind og smag til med sukker, salt og øvrig krydderi. Jeg foretrækker at blende de hakkede tomater, da jeg synes det passer bedst til lasagnesovsen
til du får en god tyk sovs. ½ tsk balsamico. I denne gryderet er rodfrugterne blevet sat sammen med gode smagsgivere fra det sydeuropæiske køkken, nemlig chorizo og feta
Den smager meget… julet og passer til det traditionelle jule tilbehør, sovs, brune kartofler, rødkål/rødkålssalat, syltede grønne tomater, asier… Ja det er lidt fjollet at holde en ekstra jul i september, men det er jo ren hygge
Møre, saftige seitan stykker i en mild sovsmed champignoner. Jeg lavede en klassisk kartoffelmos, en rodfrugtmos af pastinak og persillerod og en salat med rødebede, æble, bladselleri, ristede nødder og et lille skvæt balsamico
Smag til med masser af peber og list salt, men brug også gerne sojasauce, bouillon eller engelsk sovs (fremfor bare salt) hvis der mangler smag for en mere 'umph'et' smag
Sovsen startes med at hakke løg og hvidløg groft, svits dem kort i en pande eller gryde med lidt olivenolie, dernæst kommes balsamico ved og koges helt væk, et godt tip er at når det ikke længere lugter kraftigt af eddike er det reduceret tilstrækkeligt
Sovs. Smag til med salt og peber. Blend alle ingredienserne meget grundigt til en fyldig ensartet sovs. Læg rullerne i et ildfast fad og hæl sovsen over
Der er hakkebøf, kartoffelmos og dejlig brun sovs, men ingen bløde løg. Rødløget snittes helt fin og lægges i en skål med en ½ tsk sukker og en god balsamico, så det dækker løgene
Mhm ja, for brun sovs hører sig nemlig til. En blanding af olie, eddike, honning, citronsaft, balsamico, worchestershire sauce og krydderierne skulle gerne skabe en markant, bidende smag
Vi kender alle menuen, bøf sovs og kartofler, man kan ikke rigtigt blive træt af det og så alligevel så er det meget rart at eksperimentere med tilbehøret til dette enestående stykke kød