Pensel gerne med mere sovs undervejs. Barbecuesovs til pensling. Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrød med ost og bacon
For variation lavede jeg forleden denne her, med hvidløg og en masse frisk timian og bacon svøbt uden om - det bliver ikke sidste gang - nøj hvor smagte den godt
Put den anden spiseskefuld kapers i sovsen og jævn eventuelt med lidt Maizena. Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
Her kan du tilsætte lidt smør, hvis der skal være lidt sovs. svinekoteletter med skaft. 1400 g tør saltet bacon. 1Krydr med salt og peber og hæld sesamolie på. 1Skub dem over i den ene side af panden og tilsæt løg og bacon og rist dem af. 1Vend det med de skåne tomater. 1Krydr med salt og peber
Det smager så godt at det er blevet et kært barn med mange navne, for millionbøf bliver også kaldt kødsauce/-sovs, bolognese – som jeg nu nok vil vove den påstand at det er en luksusudgave af millionbøf – og så det knapt så flatterende navn, væltet lokum – vidste du i øvrigt at lokum kommer af det latinske locus som betyder sted