Sovs med østershatte opskrifter

ugens menu uge 13 2013 – påskens festmåltid

ugens menu uge 13 2013 – påskens festmåltid

Med bagte kartofler og brun sovs er svampeterrinen perfekt påskemad. Jeg har valgt at bruge tre slags svampe, markchampignon, de store porcinisvampe og østershatte, men du kan sagtens nøjes med champignon alene
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Den søde chili sovs er nok ikke helt så smart, men den kan man jo bare droppe. Disse er nok ikke helt low carb, men vil mene de godt kan bruges til KISS kosten, hvis ellers man sørger for at putte rigeligt med fyld i
svampeterrine med bagte kartoffelbåde

svampeterrine med bagte kartoffelbåde

sovs. Jeg har brugt tre slags friske svampe til terrinen, markchampignon, porcinisvampe og østershatte, men du kan udmærket nøjes med én slags, fx champignon
Vagtler i bacon

Vagtler i bacon

Hvis du skal have en sovs til, så kan du bruge det som er inde i fuglen (lever, hjerte…). Opskrift vagtler med bacon og svampe