Hak dilden og bland den med den græske yoghurt. (Kan spises i fase 2 og 3 af SouthBeachKuren). 100 g speltkerner. 1/2 squash. 1 rødløg. 100 g friske grønne bønner. 1/2 avocado. 1 bundt dild. 150 g græsk youghurt. (Kan spises i fase 2 og 3 af SouthBeachKuren). 100 g speltkerner. 1/2 squash. 1 rødløg. 100 g friske grønne bønner. 1/2 avocado. 1 bundt dild. 150 g græsk youghurt
(Kan spises i alle 3 faser af SouthBeachkuren - Og jeg er sikker på, at man også kan grille dellerne på spyd på grillen her i sommertiden. 1/2 tsk salt . 1/2 tsk peber . 1 spsk finthakket frisk rosmarin . 1 tsk chili. 1 æg. 2,5 dl græsk yoghurt light. 1 stor squash skåret i mundrette stykker. 1 tsk garam masala. 1 presset fed hvidløg. (Kan spises i alle 3 faser af SouthBeachkuren - Og jeg er sikker på, at man også kan grille dellerne på spyd på grillen her i sommertiden. 1/2 tsk salt . 1/2 tsk peber . 1 spsk finthakket frisk rosmarin . 1 tsk chili. 1 æg. 2,5 dl græsk yoghurt light. 1 stor squash skåret i mundrette stykker. 1 tsk garam masala. 1 presset fed hvidløg
(Må spises i alle 3 faser af SouthBeachkuren, hold dog lidt igen med bacontzatzikien). 1-2 spsk. 1 knoldselleri. 150 g kalkunbacon skåret i mindre strimler. 2½ dl græsk yoghurt light. 1 stort fed hvidløg. 1 tsk. 15 minutter eller til kernetemperaturen viser 68-70°. 10 minutter. (Må spises i alle 3 faser af SouthBeachkuren, hold dog lidt igen med bacontzatzikien). 1-2 spsk friske timianblade. 1 knoldselleri. 150 g kalkunbacon skåret i mindre strimler. 2½ dl græsk yoghurt light. 1 stort fed hvidløg. 1 tsk dijonsennep