Jeg plejer at fryse den ned i portioner og tage den med på job til frokost og topper den nogle gange med lidt grønt af en slags og tilberedte kød-stykker som kylling, skinke, røget laks eller ørred - Det er lækkert, mættende og nemt
Perfekt til frokost med en god portion salat. (Kan spises i fase 2 og 3 af SouthBeachkuren). 1/2 tsk salt. 130 g smør (fedtreduceret). Fyld 1. 1 dl mælk. 100 g soltørrede tomater i strimler. 1 hakket løg. 1 bdt hakket frisk basilikum. 125 g friske bønner skåret i mundrette stykker. 1 dl mælk. 150 g slikærter skåret i mundrette stykker. 1 bdt. 1 finthakket fed hvidløg. 1 finthakket rød chili uden kerner. 10 min. ved 185 grader varmluft. 1/2 tsk salt. 130 g smør (fedtreduceret). Fyld 1. 1 dl mælk. 100 g soltørrede tomater i strimler. 1 hakket løg. 1 bdt hakket frisk basilikum. 125 g friske bønner skåret i mundrette stykker. 1 dl mælk. 150 g slikærter skåret i mundrette stykker. 1 bdt hakket frisk koriander. 1 finthakket fed hvidløg. 1 finthakket rød chili uden kerner
(Kan spises i fase 2 og 3 af SouthBeachkuren og helt perfekt som frokost - Hvis den skal spises i fase1, skal brødet i opskriften undlades, hvilket resultatet slet ikke bliver ringere af. Hæld blandingen i en franskbrødsform med bagepapir og sæt den i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca
Jeg laver denne "tærte" og fryser den ned, så jeg har til nem frokost på kontoret - Den kan både spises kold, lun eller varm og med fordel med en portion salat til
Jeg fryser denne ret ned i portioner, så den er nem at tage med på jobbet og varme op som frokost. (Kan spises i fase 2 og 3 af SouthBeachkuren). 1 kg grydesteg. 1 spsk paprika. 1 tsk tørret timian. 1/2 knoldselleri. 1 liter bouillon (af terning - okse). 1/2 dl mælk. Tilsæt 1 liter bouillon og lad retten simre i 1,5-2 timer til kødet er godt mørt. 1 kg grydesteg. 1 spsk paprika. 1 tsk tørret timian. 1/2 knoldselleri. 1 liter bouillon (af terning - okse). 1/2 dl mælk