South beach kuren fase 1 frokost opskrifter

Indisk gryderet

Indisk gryderet

(Kan spises i alle faser af SouthBeachkuren). Denne ret er også helt fantastisk at fryse ned og tage med til microen på jobbet til frokost
Gule ærter med kogt røget skinke

Gule ærter med kogt røget skinke

Dette er også en ret jeg gerne laver rigeligt af, så jeg kan fryse ned og tage med på arbejde til frokost - nam nam og godt mættende
Hvid hestebønne suppe

Hvid hestebønne suppe

Jeg plejer at fryse den ned i portioner og tage den med på job til frokost og topper den nogle gange med lidt grønt af en slags og tilberedte kød-stykker som kylling, skinke, røget laks eller ørred - Det er lækkert, mættende og nemt
"Tøm skabene" tærter

"Tøm skabene" tærter

Perfekt til frokost med en god portion salat. (Kan spises i fase 2 og 3 af SouthBeachkuren). 1/2 tsk salt. 130 g smør (fedtreduceret). Fyld 1. 1 dl mælk. 100 g soltørrede tomater i strimler. 1 hakket løg. 1 bdt hakket frisk basilikum. 125 g friske bønner skåret i mundrette stykker. 1 dl mælk. 150 g slikærter skåret i mundrette stykker. 1 bdt. 1 finthakket fed hvidløg. 1 finthakket rød chili uden kerner. 10 min. ved 185 grader varmluft. 1/2 tsk salt. 130 g smør (fedtreduceret). Fyld 1. 1 dl mælk. 100 g soltørrede tomater i strimler. 1 hakket løg. 1 bdt hakket frisk basilikum. 125 g friske bønner skåret i mundrette stykker. 1 dl mælk. 150 g slikærter skåret i mundrette stykker. 1 bdt hakket frisk koriander. 1 finthakket fed hvidløg. 1 finthakket rød chili uden kerner
Terrine med broccoli og cannellinobønner

Terrine med broccoli og cannellinobønner

(Kan spises i fase 2 og 3 af SouthBeachkuren og helt perfekt som frokost - Hvis den skal spises i fase1, skal brødet i opskriften undlades, hvilket resultatet slet ikke bliver ringere af. Hæld blandingen i en franskbrødsform med bagepapir og sæt den i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca
Spinat og persillerods-"tærte"

Spinat og persillerods-"tærte"

Jeg laver denne "tærte" og fryser den ned, så jeg har til nem frokost på kontoret - Den kan både spises kold, lun eller varm og med fordel med en portion salat til
Nem 70'er retro fattigmandsgryde

Nem 70'er retro fattigmandsgryde

Jeg fryser denne ret ned i portioner, så den er nem at tage med på jobbet og varme op som frokost. (Kan spises i fase 2 og 3 af SouthBeachkuren). 1 kg grydesteg. 1 spsk paprika. 1 tsk tørret timian. 1/2 knoldselleri. 1 liter bouillon (af terning - okse). 1/2 dl mælk. Tilsæt 1 liter bouillon og lad retten simre i 1,5-2 timer til kødet er godt mørt. 1 kg grydesteg. 1 spsk paprika. 1 tsk tørret timian. 1/2 knoldselleri. 1 liter bouillon (af terning - okse). 1/2 dl mælk