Sous vide æg opskrifter

Diningweek - No1 Aarhusgade

Diningweek - No1 Aarhusgade

Fjæsing tilberedt sousvide, rødkål med citron, salt & peber på en bund af rygeost, vild brøndkarse samt sne af brøndkarse
Scrambled eggs

Scrambled eggs

Sousvide. For det andet, så blandes blomme og hvide ved, at man RØRER i det/de udslåede æg. Hvor opskriften oprindeligt stammer fra, vides ikke

På kokkeskole hos Timm Vladimirs køkken.

Kurset vi skulle deltage i hed "den lille kemiker" og levede fuldt op til navnet med dekomponeringer af klassiske retter, brug af sousvide, flydende nitrogen og røg pistoler, skulle vi prøve at lave ting man ikke bare lige gør hjemme hos sig selv
Mere sous vide og mere mad...

Mere sous vide og mere mad...

Som forret til mine gæster havde jeg lavet smørdampede grøntsager med et pocheret æg krydret med estragon