basmati ris. gurkemeje, stødt eller fintrevet fra frisk gurkemeje. Server med frisk koriander. 1salt til ris. 1½ dl kogte sorteris (kan undlades). 11 håndfuld frisk korianderKog risene efter anvisning på pakken. Tilsæt de kogte basmatiris, evt sorteris, samt cashewnødder og varm det godt igennem under omrøring i 5 minutter
Frisk ingefær, stykker svarende til størrelsen af to tommelfinger. I olie steges/ristes de forskellige krydderier, hvorefter kyllingen tilsættes og denne får lidt farve
Karry, tørret chili, bukkehornfrø og de sorte sennepskorn ristes godt igennem i olien ved høj varme, hvorefter kyllingekødet tilsættes og steges godt på alle sider
Salt og friskkværnet peber. nachos, ris eller et godt brød, creme fraiche og evt cheddarost. Server med nachos, ris, godt brød, creme fraiche og gratiner evt med cheddarost 1 tsk spidskommen. 1 ds chilibønner, drænet - kan erstattes af sorte kogte bønner eller flere kidneybønner