Soren opskrifter

Personlig Træning med Søren Eliasen

soren@eliasenfit. Med fokus på HIIT træning har jeg flere gange fået henvendelser fra folk som ønsker en mere rå træning med fokus på især styrketræning, for at blive større
Kærnemælksbrød

Kærnemælksbrød

Brødtype. Grovbrød med kærnemælk og surdej. Tidsforbrug.  15 minutter til at samle og ælte dejen. Hævetid. 12-16 timer på  køl
Opskrift på Grovboller

Opskrift på Grovboller

Brødtype. Grovboller uden surdej. Tidsforbrug.  15 minutter til at samle og ælte dejen. Hævetid. 2 gange 45 minutter
Opskrift på Fladbrød

Opskrift på Fladbrød

Brødtype. Fladbrød. Tidsforbrug.  15 minutter til at samle dejen + 10 minutter til at stege fladbrød. Hævetid
Majsboller

Majsboller

Brødtype. Boller, Tidsforbrug. 15 minutter til at samle og ælte dejen, Hævetid. 12-16 timer, Bagetid. 20-25 minutter ved 250 grader, Mængde
Ravbrød

Ravbrød

Brødtype. Surdejshvedebrød, Tidsforbrug.  15 minutter til at samle og ælte dejen, Hævetid. 12-16 timer koldhævning, Bagetid
Oldemors appelsinkage

Oldemors appelsinkage

I dag stod eftermiddagen på hygge med dejlige venner. Til den anledning havde jeg bagt en kage, som jeg fik opskriften på af min bedste, da jeg var sneet inde med hende i januar
Fødselsdagsboller

Fødselsdagsboller

Brødtype. Fødselsdagsboller, Tidsforbrug. 15 minutter til at samle og ælte dejen, Hævetid. 2 gange 45 minutter, Bagetid
Fiberboller

Fiberboller

Brødtype. Grovboller med fibre og surdej. Tidsforbrug. 15 minutter til at samle og ælte dejen. Hævetid. 12-16 timer
Verdens bedste dip!

Verdens bedste dip!

Den her dip er simpelthen fantastisk. Den tager max 5 min at smække sammen og har et utal af anvendelsesmuligheder
Hurtigt Hvede Grydebrød

Hurtigt Hvede Grydebrød

Brødtype. Hvedebrød med surdej, Tidsforbrug. Ialt 15 minutter til at lave dejen, Hævetid. 3 1/2 time ved stuetemperatur, Bagetid
Canapé brød

Canapé brød

- som jo kan bruges til enhver lejlighedI hvert fald passer det på alle tænkelige måder perfekt ind idag - vejret er kun til indendørs-hygge, danmark spillede sig i finalen igår, det er lørdag, bimsen putter og jeg har friiii
Rabarbersaft med sommersmag

Rabarbersaft med sommersmag

Hvor søren bliver sommeren af. Jeg har i skrivende stund overstået den sidste eksamen, og nu må solen sådan set gerne skinne fra en skyfri himmel
Varme Vinterboller

Varme Vinterboller

Brødtype. Boller med surdej, Tidsforbrug. 20 minutter til at samle dejen, Hævetid. 12-16 timer, Bagetid. 20-25 minutter ved 250 grader, Mængde
Lækker vegetar middag med masser af protein!

Lækker vegetar middag med masser af protein!

Får du en vegetar til middag, så kan det være lidt en udfordring at skabe et sundt måltid fyldt med proteiner hvis du selv er vant til at spise meget kød