Tomatpesto lavet på soltørrettomater og solsikkekerner. 200 g soltørrede tomater (hvis du bruger soltørrede tomater i olie, skal olien hældes fra, og der tilsættes kun halvdelen af olien)3 dl olie2 hvidløgs fed2 spsk solsikkekerner2 tsk salt2 tsk sukker1/2 tsk chili pulverBlend det hele
Så tilbehøret bliver de grønne bønner med mandler og soltørrettomat. Lammekoteletter med dampet spidskål og pesto fyldte tomater (Jeg kommer nok til at lave pestoen, men den laver jeg bare om onsdagen
Vi fik to slags dehydreret brød, den ene med en meget kraftig soltørrettomat smag og en anden en mildere spinat smag, det blev vi i hvertfald enige om de smagte af, de var sprøde ligesom knækbrød og vi elsket at sidde og knække dem og dyppe dem i rødbede hummus, nødde pesto og cashew pesto
To lune veganske rødbede-deller, en lækker cremet hummus, en linsesalat med bladselleri, løse bagte majs med soltørrettomat, rødkålssalat med appelsin og ristede solsikkekerner, rødbedesalat, quinoasalat med abrikoser og persille, fuldkorns pastasalat med sorte oliven, pesto og ristede pinjekerner
Jeg "spicer" fyldet op med lidt pesto, soltørrettomat, feta eller lignende. Brug fuldkornspitabrød og kom så en masse grøntsager i fx salat, tomat, agurk, revet gulerod, majs, ærter, løg
Prøv fx Hummus / Mango-dip / Soltørrettomatpesto / Haydari – peberfrugt og feta dip / Edamamepure. Hvis du vil læse mere dybtgående med maskinerne og se de opskrifter, jeg har lavet med dem tidligere, så kan du finde et lækkert pull-apart brød med hvidløgssmør og ost (lavet med røremaskine) og bagt tomatsuppe med timian-yoghurt (lavet med blender)
Min ynglings pesto er denne røde pesto med soltørrettomat. Jeg har en stor kærlighed for pesto. prøve at se kylling med pesto eller chilikrydrede kødboller
Tomatpesto. Det hele blendes til en fed pesto. Tomatbagt laks . Soltørrettomat IKKE dem i olie , de tørre tomater koges i 5 min til de er blevet bløde. Laksen saltes inden du ligge pestoen på , en hel side laks bagen i oven ca 35 min på 140 grader
lækkert soltørrettomatpesto (kan også laves selv, der ligger en opskrift på bloggenSoltørrer tomater, pinjekerner, parmesanost og olie)Snit begge spidskål fint, riv fennikel fint