Fordel derefter skiverne med snippen nedad i en bradepande beklædt med bagepapir. De har en dejlig smag og på ingen måde tørre, som kanelsnegle kan blive
‘Kan du ikke bage en Bedstefars Skæg-kage tilmig. ’ spurgte min mor forleden. På min egen kagefavoritliste kommer der ganske vist mange kager inden jeg når til Bedstefars Skæg, men det skal da bestemt ikke afholde mig fra at glæde min mor Den var iøvrigttil hendes strikkeklub, så jeg var ikke engang inviterettilkagespisningen… Min mor og hendes strikkeklub synes, Bedstefars Skæg er en fantastisk kage, så hvis du er i samme båd, kommer der her (endnu) en opskrift på den gamle klassiker – dog med et tvist, da jeg sneg lidtappelsin og lidtmarcipani kagedejen… Det havde de luret imin mors strikkeklub, men den fik nu ros med på vejen alligevel
Pizzasnegle. Denne gang i en bradepandeversion. Imitsidsteindlæg lovede jeg jer jo lidtinspirationtil gode og hyggelige madprojekter, som I kan lave med børnene her ivinterferien
Og det bliver med disseVIRKELIG GODE snegle fyldt med karamelliseredekirsebær, remonce med marcipan og chunky stykker af hvid chokolade – savler du også lidt af tanken om det
Lad sneglene køle af i fadet/på bradepanden. Bages i et ildfastfad på ½ størrelse af en bradepande. Bløde kardemommesnegle med kanel remonce og finthakket chokolade og pyntet med chokoladeglasur