Remoncen er ret “tør”, det gør at det ikke bliver til en smørsovs der flyder ud af sneglene. Der er egentlig ikke noget magisk over opskriften, men det klæder virkelig dejen at den den er lavet med kærnemælk og så har jeg tilføjet lidt kanel og vanilje
Til wienerschnitzler hører sig brasede kartofler, som du braser i samme smør, som du har stegt schnitzlerne i og efterfølgende sier hen over en skål, så smørsovsen kan serveres til
Den sprøde skorpe på frikadellen er det perfekte selskab for den bløde, saftige porre indeni, og hvis der er en lækker gylden smørsovs til, så er jeg helt solgt
Anret det hele på en tallerken og husk endelig at tage noget af smørsovsen, der kommer fra kammuslingerne over din perlebyg og put revet parmesan henover
Retten består af kartofler, skinkestrimler og ost, i et fad med lækker smørsovs. Denne lækret ret er inspireret af en ret i bladet "Hjemmets bedste mad"
Vi holder ikke ikke igen ved flødekartoflerne og smørsovsen og vi drikker også vin til hvis det tilbydes (jeg drikker dog som regel kun en mundfuld – men én skal jo køre bilen)
Krydr smørsovsen med lidt salt og rigeligt peber og hæld pastaen op i gryden med sovs. MEN det tager tid… i hvertfald mere tid end man kan tillade sig at bruge på mad når den sidste eksamensopgave endnu ikke er færdig… men jeg lover en opskrift på ravioli når det bliver min tur til at holde ferie
nye kartofler og smørsovs. Sikke en vidunderlig solskinsuge. Jeg nåede lige at tjekke vejrudsigten inden jeg skrev en hel masse grill og bålmad på i den kommende uge, og den tyder på lidt mere indendørs mad – omvendt kan det hele jo spises ude, hvis det er…