Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Opskrifter og tagget bagværk, lakrids, småkager, tranebær. De der småkager, du ved, dem medlakridspulver og tranebær
Jeg har brugt lidt mindre lakridspulver end der er i den originale opskrift, jeg synes de er meget kraftige, især i forhold til de cookies jeg har lavet tidligere som kun har et touch af lakrids
- Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækre julekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
Min veninde Sus bød forleden på disse fantastisk gode (og flotte) cookies – eller store småkager om man vil – som hun har fundet opskriften på i Femina
virker dine småkager meget tørre i munden. I forlængelse af min opskrift på melfri muffins kommer her en grundopskrift på melfri cookies Opskrifterne ligner meget hinanden, dog uden banan i den her
Sæt ti kugler af massen af på en bageplade med god plads imellem kuglerne. 2 tsk lakridspulver. Mas dem flade med hånden (til de er ca 0,5-1 cm høje) og bag i ca. 15 min til småkagerne har fået farve og er gennembagte. 2 tsk lakridspulver
Brunkager er en anden af de småkager, der hører julen til. Du kan pynte dem med, hvad du vil, krymmel i alverdens julefarver, kokosmel, kakaonibs, lakridspulver eller … Opskriften finder du ved at klikke på linket herover eller billedet herunder
Grunden er at de her kugler er et rigtig godt alternativ til traditionel konfekt og småkager. Den her opskrift på dadelkugler har jeg fået fra min kone, som har fået den igennnem sin kollega
Og der var rigtig mange af jer, der ønskede flere juleopskrifter og opskrifter på julesmåkager. Vend derefter salt, sukker, lakridspulver og æg i til dejen netop hænger sammen
Inspiration til opskriften er herfra. Bland mel, bagepulver, lakridspulver og tanebær i en stor skål. De er chewy, sprøde og slet ikke julede, som jeg ellers har det med at finde småkager