Små spanske tapas brød opskrifter

Tapas

Tapas

Tapas – I landende omkring middelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigt måltid, der spises efterhånden som retterne bliver tilberedt
Græsk tapas

Græsk tapas

Selvom tapas egentlig er en spansk måde at spise på (mange små retter), fik jeg i sidste uge lyst til en mere græsk version…
Mere spansk mad

Mere spansk mad

Gerne i god tid, så den kan stå og småsimre en time eller halvanden. Det ægte spanske køkken af Pepita Aris
Inspiration til tapasbordet

Inspiration til tapasbordet

Rist rugbrød og skær det i små trekanter. Vælg gerne små dadler (evt. Rugbrøds-laksemadder - toppet med ærtepure
Pantomaca, albondigas og manchego

Pantomaca, albondigas og manchego

Skær enderne af pølserne, og tryk kødet ud i små klatter, som du former til små kødboller. De andre kan vist kun bryste sig af at være efterligninger af de spanske originaler – men derfor er det nu god mad alligevel
Spanske kødboller

Spanske kødboller

Men basalt set er det bare små fine kødboller i en krydret tomatsauce. Af alle tapas opskrifter er de spanske kødboller - eller "Albondigas" som de retteligt hedder, nok den mest kendte - og der er, som med så mange andre klassikere, lige så mange versioner, som der er kokke
Honningristede Cocktailpølser

Honningristede Cocktailpølser

Tapas betyder derfor, for os, små retter, og det er ikke nødvendigvis synderlig spansk. sojasauceFremgangsmåde

grisen med de sorte fødder

Igennem århundreder har man frembragt denne delikatesse i de små bjerglandsbyer i Andalusien og Extremadura, og i dag kan man finde den overalt i Spanien som en fast bestanddel i den daglige kost i hjemmene og på alle barer og restauranter

Hjemmegjort Tapas

- cherrytomater- små stærke snack pølser (m. I så fald havde jeg efter afleveringen af Chillum været ude at handle ind til en let tapas, som blev serveret med nybagt brød og ristet rugbrød penslet m