Tapas – I landende omkring middelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigt måltid, der spises efterhånden som retterne bliver tilberedt
Skær enderne af pølserne, og tryk kødet ud i små klatter, som du former til små kødboller. De andre kan vist kun bryste sig af at være efterligninger af de spanske originaler – men derfor er det nu god mad alligevel
Men basalt set er det bare små fine kødboller i en krydret tomatsauce. Af alle tapas opskrifter er de spanske kødboller - eller "Albondigas" som de retteligt hedder, nok den mest kendte - og der er, som med så mange andre klassikere, lige så mange versioner, som der er kokke
Igennem århundreder har man frembragt denne delikatesse i de små bjerglandsbyer i Andalusien og Extremadura, og i dag kan man finde den overalt i Spanien som en fast bestanddel i den daglige kost i hjemmene og på alle barer og restauranter
- cherrytomater- små stærke snack pølser (m. I så fald havde jeg efter afleveringen af Chillum været ude at handle ind til en let tapas, som blev serveret med nybagt brød og ristet rugbrød penslet m