Fremgangsmåde blev derfor en kombination af flere muligheder, men resultatet blev heldigvis godt. Kartofler og rødder vaskes og skæres i grove både og løget i grove tern
sigtet – og fordel smørret i små klatter over kartoflerne. Hasselbagte kartofler – Jeg ved det godt … det hedder ikke hasselbagte kartofler, det hedder hasselbackkartofler, men rigtig mange kalder dem for hasselbagte kartofler
eks Farsbrød med broccoli og ostefyld, Farsbrød med spinat og mandler eller Små farsbrød med gulerødder og mandler Men det skal nu ikke forhindre mig at komme med nye variationer
Efter en lang periode med et tæt forhold til leverpostejsmadder og diverse former for Take Away er madlavningen så småt begyndt at snige sig ind i den nye hverdag
Engang imellem er der små rester i køleskabet som kan være lidt svære at få brugt. Farsbrødet egner sig fint til pålæg på rugbrød og de ovnstegte grønsager smager pragtfuldt som pynt
Tænk bare på de små brunchpandekager med bacon og ahornsirup. Men man kan også gå den modsatte vej og servere ovnstegte søde kartoffelbåde med en stærk peberrodsdip