Æbletærter, æblekage medsmuldredej, æblekager i formkager – alle sammen bagt. Eller du kan lave den efter samme opskrift som denne rabarberkage blot med æbler i stedet
Riv marcipanen over æblerne, og fordel smuldredejen derover i et jævnt lag. Kan også laves med anden frugt, fx pærer, rabarber eller friske bær, når det er sæson
Crumble ( smuldredej). Hvis man spiser mange rabarber, bør man neutralisere oxalsyren med kalciumklorid eller “non oxal”, som det ofte kaldes, for at undgå at oxalsyren tager kalcium fra kroppen
Du kan anvende lige den frugt, som du bedst kan lide, herunder dåsefrugt, rabarber og bær. Smuldredejen kan piftes op med en tsk vanille eller lidt revet citronskal
Gærbrød medrabarberfyld og toppet med sprød crumble (smuldredej). I bladets opskrift var kagen bagt med solbær, men jeg valgte at bruge rabarber og finturne crumblen
Smuldredejen fordeles over tilsidst. Næste gang skal det være medrabarber og jordbær. Æblerne skrældes og skæres i både, de blandes med de optøede solbær med saft med det samme, så æblerne ikke bliver brune
Fordel rabarberkompotten over sandkagedejen og smuld smuldredejen ovenpå. "Smuldredej". Den er svær at skære pæne stykker af (især, når den er lun), men fyldet gør den så lækker, at det bærer man nemt over med