HVITE ASPARGES i butikkene ♪♫. Løp og kjøp - smaker helt nydelig. Pinsetur på hytta i fjellheimen -innledes med vårlige asparges, til tross for litt snø og
B. l. i. r. s. u. t. e. n. a. v. f. j. D. g. k. ,. m. d. T. 2. '. ø. p. o. 3. 0. y. S. =. 4. b. 1. /. å. Q. H. P. K. c. h. V. O. æ. 5. (. 7. ). F. L. . C. N. ❤. ️. G. ♪. ♫. •. *. ¨. ¸. ♥. I
Denne delen har det beste 'kjøtt-stykket' på fisken, fast og kraftig. Den egner seg godt til å pannesteke eller ovnsbake, da den ikke går så lett i stykker under tilberedningen
Hvalkjøtt - Havets biff ♫. Ikke stek hvalkjøttet for mye, da slipper den kjøttkraften og blir tørr. Hovedregelen for hvalkjøtt er å behandle det som storfebiff, kjøttet er mørt, og trenger lite steketid
I dag har min bedre halvdel bursdag og da måtte han jo få noe god mat. ). Denne kylling gryten er fantastisk deilig, masse smak og en kremete konsistens
En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat. Ja herhjemme er fisk jo ikke i høj kurs – kæresten spiser intet der lever under vand og det betyder jo at det kun står på menuen når jeg spiser alene
Antal personer. 42 hele fileter af hornfiskRugmel (til at vende fiskene i)4 tsk Dijon sennep25 gr smør4 spsk rapskimolieFå fiskehandleren til at filetere fisken
En rigtig spæd forårs ret til frokost eller middag. God påske. Sprængt unghane2 kg parteret unghane3 liter vand150 gr salt75 gr sukker1 spsk hel koriander1 spsk hele sorte peberkorn3 kviste rosmarin1 lille buket timian2 laurbærKog vand, salt og sukker sammen til salt og sukker er opløst
Disse kartofler “Pommes Anna” er sprøde og lækre, og gode som tilbehør. Nytårsaften stod menuen på disse kartofler til hovedretten og det var bare super lækkert