Smorcreme opskrifter

Chokolade smørcreme

Chokolade smørcreme

Tag smørret ud i god tid og lad det stå ved stuetemperatur så det bliver blødt. Kom sukker og vand i en gryde
Opskrift på palmin smørcreme

Opskrift på palmin smørcreme

Et vigtig del af, at få en flot færdig kage er opsmøringen. En opsmøring af ydersiden af kagen sikrer dels, at mousser og cremer brugt som fyld ikke kommer i kontakt med fondanten eller marcipanen, kagen er overtrukket med, men også at denne har et jævnt underlag, så det er nemmere, at undgå buler
Opskrift på chokolade-palmin smørcreme

Opskrift på chokolade-palmin smørcreme

Mange af de opskrifter på palmin smørcreme du kan finde på nettet, foreslår at tilsætte kakao, hvis man ønsker, at sin opsmøring skal smage af chokolade, men i vores øjne er det ikke nok, selv ikke med en god kvalitet af kakao
Leg med tyller og smørcreme

Leg med tyller og smørcreme

Rester er noget alle, der laver kager nok kender til. Da det er begrænset, hvor mange romkugler lavet af bunde og smørcreme man kan få afsat, står valget tit mellem at smide en masse ud eller fryse det ned, med håb om, at få det brugt inden for den nærmeste fremtid
Brug din overskydne smørcreme – til vafler!

Brug din overskydne smørcreme – til vafler!

Sådan bruger du resten af din smørcreme. Kender du det der med, at du har rester fra din bagning. Det kan fx være en rest smørcreme eller noget af din chokoladeganache, som du ikke fik brugt og nu ikke nænner at smide ud
Maltesers kage

Maltesers kage

Chokoladekage. Smelt smørret i en gryde, og lad det køle en smule af. Pisk æg, sukker og vaniljepulver til en luftig masse, og hæld så forsigtigt det varme smør i, imens der piskes